05 heinäkuuta 2011

raukeilumusiikkia

Näin kolmentoista tunnin työpäivän jälkeen olo on jokseenkin töllähtänyt, enkä voi kuvitella parempaa levyä jonka tahtiin rauhoittua ja latautua vielä pariin työpäivään ennen Ruisrokkia (jee, jee!!) kuin Benjamin Francis Leftwichin esikoisalbumi Last Smoke Before The Snowstorm. Tämä levy ei ehkä muuta maailmaa tai edes popmusiikin suuntaa, se vaan on yksinkertaisesti ihana ja sopii täydellisesti tällaisiin kesäiltoihin, kun teinit huudattavat ikkunan takana Soundsia ja muuta nuorisomusiikkia ja täti haluaisi täällä pikkuhiljaa pistää nukkumaan.

Benjamin Francis Leftwich - Last Smoke Before The Snowstorm by Dirty Hit

Lempparit levyltä juuri nyt:Leftwichin raukeat sulosävelet toiminevat myös kiireettöminä kesälomapäivinä, vaikka minähän en niistä tiedä. Ainakin viime kuussa kovasti kulutettu, tunnelmaltaan samansuuntainen mutta metsäisempi ja eteerisempi Bon Iverin Bon Iver toimi - ja toimii - sekä lomalaiselle että työn raskaan raatajalle.

Bon Iverin uutukaiselta löytyy muuten myös hienoin näkemäni levynkansi vähään aikaan. Jos mulla on joskus omistusasunto niin tuosta tulee olohuoneen tapetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti