17 huhtikuuta 2011

Ocean of Noise ON AIR

... kind of.



Kyseessä ei siis ole mikään blogiin liittyvä juttu, mutta ajattelinpa täälläkin nyt ilmoittaa, että ohjelmaani Lähinostalgiaa voi tänään kuunnella Radio Säteilyssä klo 18-20. Sloganin mukaan Lähinostalgia kuljettaa musiikilliselle aikamatkalle vuodesta 2005 vuoteen 2010, eli käytännössä soitan omia lempibiisejäni kyseiseltä aikaväliltä ja kuulijat joko kokevat nostalgiaa tai eivät. 


Jokavuotista Radio Säteilyä on takana lähes kolme viikkoa ja jäljellä enää muutama tunti. Lähinostalgiakin on ollut radioaalloilla joka sunnuntai samaan aikaan, mutta erinäisistä henkilökohtaisista syistä johtuen sain mainittua siitä täällä blogin puolella vasta nyt viimeistä lähetystä ennen (ensimmäisellä kerralla vuosijuhlien jälkeisvapinat olivat niin pahat, että tämänkään pituisen postauksen kirjoittaminen tuntui ylivoimaiselta, toisella kerralla yksinkertaisesti unohdin).


Tänään siis nostalgioidaan vuoden 2009 musiikkia kello 18 ja tuntia myöhemmin siirrytään vuoteen 2010. Jos jostain syystä löydät itsesi Rovaniemen suunnalta, voit kuunnella Säteilyä taajuudelta 104,4 FM, nettistream toimii kaikkialla.

1 kommentti:

  1. muistin eilen kuunnella koko lähetyksen,WEAH! se mummomainos oli ihan huippu x)

    VastaaPoista