01 heinäkuuta 2010

you weren't much of a muse, but then I weren't much of a poet

Vietettyäni viime yön VR:n yöjunassa istumapaikalla en ole tänään ollut ihan terävimmilläni. 2 1/2 tunnin oppitunti taloudellisesta ajamisesta vei viimeisetkin energianrippeet, joten raportti Senaatintorilta saa odottaa vielä huomiseen. Teaserina kerrottakoon kuitenkin, että vaikka puristin Win Butlerin reittä tiukasti, se pääsi silti karkuun. Hitto.

Haukotellessani sisuksiani ulos tänä aamuna päätin käydä tarkistamassa, josko valintakokeiden tulokset olisivat ilmestyneet päivän etuajassa, ja siellähän ne, ja hyväksyttyjen listassa vieläpä tuttu nimi, allekirjoittanut nimittäin. Huojennus, helpotus, tyytyväisyys. Ei sillä, että välivuosien pitämisessä mitään pahaa olisi, päinvastoin, itse en vaan olisi jaksanut toista juuri nyt.

Tähän tilanteeseen kuuluu siis ehdottomasti you can do anything -biisi, joten tässä sellainen parhaasta päästä. Tämän soidessa voi tuntea itsensä upeaksi jopa juostessaan hikisenä ratikkaa kiinni läpi ruuhkaisen Mannerheimintien. Testattu on.

Päinvastoin kuin henkilökohtaisella rintamalla, päivän suurin kotimaan uutinen oli varsin masentava. Surullista, ettei Suomessa tarpeettoman lisäydinvoiman sijaan keskitytä uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen. Pointsit silti ydinvoiman vastaiselle kampanjalle hienosta työstä. Minä en aio äänestää ydinvoiman kannattajaa tulevissa vaaleissa.

2 kommenttia:

  1. I've got hurt feelings on huippu tag!

    minuaki on ärsyttäny se ydinvoima jo monta päivää, maailma on tullu hulluksi >:/ ja sitte just eduskuntavaalit, äänestää pitäis tuommosen jälkeen mutta onkohan Lapissa ees säällisiä ehdokkaita..

    VastaaPoista
  2. Hihii eikö ookki, olin tosi ylpeä kun keksin sen! :D

    Ja joo Pekkarisen ja sen tsoukkikaverit vois kyllä heittää kuuseen sieltä Arkadianmäeltä, aaargh.

    VastaaPoista