07 maaliskuuta 2012

The best artist you've probably heard of but I hadn't until today

Antero Lindgren. Äänessä ainakin paljon Sivert Høyemia sekä ripaus Eddie Vedderiä, suurin osa silti ihan omaa sielua ja syvyyttä. Musiikki tummaa ja hypnoottista folkia ja kantria, mutta ylittänee turhat genrerajat silkalla laadukkuudellaan. Lääkitsee lisäksi mökkihöperöityvän flunssapotilaan tuskaista oloa paremmin kuin mikään muu troppi tähän mennessä. Kiitos vinkistä Rumballe.

Alapuolella löytyy streamina debyyttialbumi M O T H E R, mutta jos se puree sinuun yhtä kovaa kuin minuun, hanki ihmeessä omaksi. Minä ainakin aion. Laatuunhan kannattaa aina sijoittaa.Antero Lindgren esiintyy muuten tänään Korjaamon Folks-klubilla. Ilmainen sisäänpääsykin vielä, vaikka voisin tällä hetkellä maksaa miehelle jo pelkästä olemassaolostaan. Menkää jos suinkin pääsette, minäkin menisin jos en sijaitsisi väärässä päässä Suomea.

4 kommenttia:

 1. Rumbakin taas liioittelun ytimessä: jota kukaan ei tunne tai tiedä. Toki liian harva tietää Anterosta, mut kuitenkin :D Toi on kyllä hieno levy!

  VastaaPoista
 2. Joo, olin aika varma tuota juttua lukiessani, että lähes kaikki muut ovat tästä tyypistä jo varmaan ehtineet kirjoittaa :D Eikä mennyt ihan väärin.

  VastaaPoista
 3. Hei. Sä oot just oikeassa päässä Suomea eli sen huipulla! Me muut ollaan vaan vajottu näin alas.

  VastaaPoista
 4. Hahaha, näinhän se kyllä kuuluisi nähdä! Keikkajärjestäjät ei vaan tajuu...

  VastaaPoista