13 tammikuuta 2014

Valkea kuulas

Joululomalla olen lukenut enemmän kaunokirjallisuutta kuin koko kuluneena vuonna yhteensä, syönyt enemmän kuin koko kuluneena vuonna yhteensä, hävinnyt katkerasti Monopolissa ja pitänyt kirjaa "Joulun 2013 paskimmat puujalkavitsit" -kilpailusta perheeni kesken. Siinäpä ne tärkeimmät. Sain joululahjaksi yhden levyn, The Soundtrack of Our Livesin Throw It to the Universen. Hyvä levy. Muuten olenkin viettänyt suuren osan lomaa lähempänä hiihtolatua kuin internettiä, kovalevyä, Spotifyta tai levyhyllyä, ja musiikin kuuntelu ja median seuraaminen on jäänyt olemattoman vähälle.

Syy, miksi jaan tämän selonteon kanssanne, on se, että yliannostus loikoilua on nostanut motivaation kattoon suunnilleen kaikilla elämänalueilla - mukaan lukien musiikki, sen kuuntelu ja siitä kirjoittaminen. Pitkästä aikaa.

Uuden vuoden aina niin ihanan valheellisen uuden alun ja superihmisen nyt-laitan-kaikki asiani-järjestykseen -motivaation JA vuoden ensimmäisten auringonsäteiden (!!) mukana on saapunut jälleen perinteinen kevättalven jano raikasta, kuulasta musiikkia kohtaan. Sitä on täynnänsä myös tämä vuoden ensimmäinen soittolista, olkaa hyvä. Tarjolla on uutta ja vanhaa, ja lista tulee päivittymään (todennäköisesti ylimittaiseksi) kuukauden edetessä.


Ei mulla tässä muuten mitään erityistä. Vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti