21 tammikuuta 2011

Talviunia


Patrick Wolfin uusin single The City kuulostaa kinosten ja itseensäkietoutumismusiikin keskellä niin elämänjanoiselta, raikkaalta, toiveikkaalta, nostattavalta ja - pakko kai se on sanoa - kesältä, että melkein itku tuli kun siihen alkuviikosta törmäsin. Edellisen sinkun tapaan lupaa hyvää toukokuussa ilmestyvän Lupercalian suhteen.

Kotimaan rintamalla ei jäädä ainakaan yhtään huonommaksi: Rubikin Laws of Gravity on ihastuttanut aktiivisesti viime viikosta lähtien ja siihen pätevät myös kaikki nuo Susi-Paten kohdalla luetellut adjektiivit (sekä se itketystekijä). Kuulostaa joka kerta paremmalta. Facebookin puolella ilmoitettiin kolme tuntia sitten Solar-pitkäsoiton olevan valmis ja ilmestyvän pian. Kevättä odotellessa, kevättä odotellessa indeed.


Ikkunan takana on silti edelleen menossa talven sakein lumipyry (kauppareissun oikoreitillä odotin minä hetkenä hyvänsä löytäväni itseni Narniasta), joten ehkä sitä kevättä ei kannata kovin aktiivisesti ainakaan täällä napapiirin tienoilla odotella. Olkoon tämä siis pieni kesäinen päiväuni talvihorroksen keskellä.

Ja jos itseensäkietoutumismusiikki ei kuulosta niin pahalta, käy toki tsekkaamassa muotoaan vielä hakeva tammikuun soittolista.

2 kommenttia:

  1. <3 molemmille! onkohan liian aikasta väsätä kesä-soittolistaa...

    VastaaPoista
  2. Oon päättäny, että omalla kohdalla ainakin on :D Mutta se ei estä kuuntelemasta edellisten kesien soundtrackeja...

    VastaaPoista