25 lokakuuta 2010

Do you miss the point like I do?

Maaninen päivitä-nappulan klikkailu aamutuimaan kannatti - maaliskuun kolmantena yläkatsomo C vasen odottaa! Ensin meinasi vähän harmittaa tuo piippuhyllylle joutuminen, mutta kun kuuli kuinka moni oli jäänyt kokonaan ilman lippuja, niin loppui sekin ininä. Onhan se nyt sentään maailman ehkä paras bändi, ja ensi vuoden ehkä parhaasta päivästä on jo vahva aavistus.

Kulttuuritalolta aasinsillalla (tai raitiovaunulla, ehehe) Tavastialle, nimittäin parhaillaan siellä revittelee The Posies. Ken Stringfellown livekarismaa (ei voi sanoa lavakarisma, koska kovin paljon herra ei sillä puolella mellakka-aitaa viihtynyt) kerran sateisella Finnair-stadionilla todistaneena olisi tämäkin keikka kyllä kuumottanut, mutta aikataulut ei nyt oikein mätsänneet. Eikä lompakon sisältö. Jos turkulaisilla on huomenna parempi mäihä, suosittelen suuntaamaan Klubille.



Olipa muuten äärettömän huono idea alkaa kuunnella Posiesia juuri nyt. ÄÄÄÄÄ.

21 lokakuuta 2010

Tietääköhän nämä tyypit kuinka onnelliseksi ne tekevät pienen ihmisen

Indiesuosikki The National Helsinkiin maaliskuussa  

21.10.2010 09:29

Yksi maailman suurimmista indieyhtyeistä, brooklyniläinen The National saapuu vihdoin ensimmäiselle omalle keikalleen Suomeen. Viimeksi Ruisrockissa vuonna 2008 ja Ankkarockissa vuonna 2009 nähty yhtye esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla 3. maaliskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 25. lokakuuta.

Tiketti


Kuka tarvitsee yli viiden tunnin yöunia, tai jaksaa harmitella peruuntuneiden luentojen vuoksi heräämistä, kun aamulla saa herätä tällaisiin uutisiin? Suonette anteeksi, jatkan nyt epämääräistä hypähtelyä ja virnistelyä keittiön puolelle keittämään aamupuuroa. Tämän päivän soundtrackia ei tarvi suuremmin miettiä.

 

Vaati muuten aika paljon itsekuria pitää kirjallinen antini näinkin maltillisena. Pakko kompensoida vähän: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 lokakuuta 2010

Have a party in your pink Cadillac




Tänään hyppäsin poikkeuksellisesti muotiblogien kelkkaan ja pukeuduin Roosa nauha -päivän kunniaksi vaaleanpunaiseen (tai niin pitkälle kuin se minulle on mahdollista). Onneksi tätäkin tapahtumaa voi laajentaa halutessaan myös musiikin puolelle. Jos siis haluaa vältellä kaikkea mahdollista oikeaa tekemistä.




12 lokakuuta 2010

Parasta juuri nyt

1. Magenta Skycode – IIIII

Tällaisen muutaman vuoden takaisen helmen löytäminen on aina niin hienoa, ettei viitsi edes harmitella niitä hukkaan menneitä potentiaalisia kuunteluvuosia siinä välissä. Mennyt minulta aikanaan ilmestyessään täysin ohi, mutta toisaalta en ole varma olisiko se silloin vielä niin kovaa kolahtanutkaan. Nyt en osaisi näihin lokakuun päiviin täydellisempää musiikkia keksiä enkä etsiä. Loistava jumituslevy, ja niitähän minä rakastan yli kaiken.

Tämä levy on myös todennäköisesti parasta, mitä olen musiikkiblogien kautta tähän mennessä löytänyt. Ensisijaisesti nimi on tainnut jäädä mieleen 1000 Sparksista, joten erityinen hatunnosto sinne suuntaan!

2. Delay Trees Nuclear Nightclubissa 23.10

Onhan se kiva päästä pitkästä aikaa hyvän bändin keikalle hyvien ystävien seurassa. Parasta henkistä ravintoa mitä on.

3. Astangajooga

Ei musiikillisia yhtymäkohtia. On vain niin ihanaa ja terapeuttista, kun saa ja pitää keskittyä täysin itseensä, kehoonsa ja tähän hetkeen. Mahtavaa on myös kokea pitkästä aikaa se tunne, että on sittenkin jossain hyvä tai ainakin parantaa siinä koko ajan.

4. Ensimmäinen NME:ni

 

Eihän tuollaista kansikuvaa nyt voinut jättää hyllyyn, enkä onneksi tehnytkään niin. Tämähän on kuin seiskaluokalla uutta Suosikkia selatessa, löytyy jopa fanikuva, iih! Joko voi esittää joululahjatoiveita?


5. Ihan-muuten-vaan-puhelinsoitto ystävältä

"Mie soitan sulle sitte torstaina ko oot kauheassa krapulassa että onko sulle siihen mennessä tapahtunu jotaki."

Pitäisi itsekin muistaa tarttua puhelimeen enemmän vaikka varsinaista asiaa ei olisikaan, ja nimenomaan silloin. Puolisen tuntia asiatonta juttua voi olla illan/päivän/viikon paras juttu.


+ Lokakuun soittolista (tai sen tynkä) löytyy taas Spotifysta. Koottu jälleen samalla vanhalla periaatteella.